Festvåning

Festvåning

Vår legendariska nattklubb står som vanligt öppen för allmänheten fredagar och lördag. Vi slår upp portarna kl 22.00 och inträdet kostar 100 kronor. Åldersgräns 18 år.

Varje vecka cirkulerar vi med nya DJ’s och teman. Våra Dj’s är erfarna och duktiga musiker med erfarenhet från hela världen. Gillar du musik och fest så är Wasastugan rätt för dig

Varje vecka lottas även ut priser till bästa dansaren på dansgolvet så se till att skriv upp dig på vår danstävling. Priserna varierar men brukar oftast vara häftiga resor, prispengar eller biljetter till olika events.

<bild här>

Våra resor sponsras av  en portal för dig som privatperson att kunna jämföra och hitta de bästa lånen och krediterna möjliga. Vi använder oss av denna tjänst för all vår fakturering, vårt kassasystem och kreditkortsbetalning i bar och entré. Vi rekommenderar starkt att titta in på denna sida för att hitta en riktigt bra lösning för din privatekonomi. Som privatperson kan du även sänka din bolåneränta eller samla lån och krediter genom ett par få enkla klick. För företagare finns även bra företagslån och checkkrediter för ditt företag.

Vi är otroligt tacksamma för denna sponsor och de delar ut nya priser varje vecka.